Pages

Tuesday, January 31, 2012

Khasiat Sabun Susu Beras

Hari ne Aima nak share khasiat Sabun Susu Beras. memang banyak kelebihan sabun ne.  Aima dah cuba dan alhamdulillah ok.  mula2 tau dari adik Aima, bila tengok pamplet sabun ne rasa teruja lak nak cuba, dah beberapa minggu cuba, Alhamdulillah nampak kesannya.  korang cuba la ek, mana lah tau ngam ngan muka n badan korang..
Produk ini adalah produk penjagaan kesihatan kulit.  Di perbuat daripaa 100% susu beras semulajadi ekstrak beras jasmine dengan kualiti terbaik yang diperkaya dengan vitamin dan nutrisi yang dapat mengurangkan cela, bintik hitam dan kedutan di muka.  Menjadikan kulit lembut dan cerah serta segar dengan bauan semulajadi beras muda.

Arahan:
Untuk digunakan di muka dan di badan sebagai pembersih harian, urut lembut untuk 2-3 minit dan bilas.  Vitamin dan mineral dalam susu beras akan memelihara kulit dan menyihatkan kulit anda, menjadikan ia sentiasa lembap selepas setiap kali penggunaan.  Sesuai untuk semua jenis kulit.

Formula:
Sabun Susu Beras untuk semua jenis kulit
 Kegunaan Untuk Wajah:
  • Membuatkan Kulit Muka Lebih Cerah, Gebu, Licin, Halus, Lembut Dan Tegang
  • Menanggalkan Semua Kotoran, Minyak Dan Sel Kulit Mati
  • Memudarkan Dan Menghilangkan Parut Jerawat Dan Jeragat
  • Membantu Menghilangkan Bintik-Bintik Hitam
  • Menanggalkan Kesan Dengan Efektif
  • Melembutkan Kulit Dan Menaikkan Seri Wajah
 Kegunaan Untuk Badan:
  • Mengurangkan Kesan Hitam Di Ketiak, Siku dan Pelipat Peha
  • Memberi Kesan Kesegaran Sepanjang Hari
  • Badan Tidak Melekit Ketika Atau Selepas Berpeluh
  • Kulit Rasa Licin Dan Lembut
  • Memudarkan Parut-Parut Di Badan Dan Mencerahkan Kulit
  • Menghilangkan Bau Badan
 

~,~ Terima Kasih, Jemput Datang Lagi Ye ~,~

4 comments:

  1. saya guna sabun ni dekat badan, memang berkesan, wangi pulak tu.. suke! pada sesiapa yang berminat nak beli, boleh lawat fb page sy: http://www.facebook.com/saranghealthandbeauty sy jual harga murah je :)

    ReplyDelete
  2. Memang bagus sabun ne kan, selain wangi ia juga boleh mengahluskan kulit dan membuang sel mati pada kulit kita ^_^

    ReplyDelete
  3. Sya bru guna sbun ni...bile bersihkn muke gne sbun ni..kulit muka sye rase pedih...knpe ye..lepas tu jerwt kcik tumbuh.bwh bibir...err

    ReplyDelete
  4. Ye ke? Myb kulit Nurfarah sensitif kot. Adik ipar sy pun masa mula pakai muka dia rasa pedih n gatal2. Muka dia mmng bnyk jerawat kecik-kecik n bekas jerawat dari bujang lagi. Then sy ajar dia masa cuci muka dgn sabun tu jgn gosok kuat sgt, kena gosok pelan2 je dlm 1-2 minit. Dia ikut apa yg sy ajar selama sminggu dan Alhamdulillah jerawat dia mula kering n bekas jerawat yg lama pun mula pudar sdikit demi sdikit. Now licin je muka dia. Nurfarah try dulu cane yg sy ajar tu k, f msh gak rasa pdih, Nurfarah stop la tkut tak ngam ngan kulit Nurfarah. Tq Nurfarah ^__^ jumpa lagi..

    ReplyDelete

Copyright© All Rights Reserved mama-aima.blogspot.com